Přidat názor k anketě manželce
takový názor může mít jen nějaká stará panna nebo babka po přechodu. Já mám 19ti měsíční dcerku a kojila jsem ji 8 měsíců (pak nechtěla), jinak bych samozřejmě kojila déle. Na veřejnosti jsem se vždy raději otočila, abych unikla pohledům malých dětí, které zíraly z čisté zvědavosti,(ale i tak mi to bylo nepříjemné) a také pohledům oplzlých chlapů. Ale jsem zastánce toho, dát malému mimču napít když má hlad, ale pokud už papá něco jiného než mléko, tak bych to spíš řešila jinak. A navíc je divné když přijde třeba 3leté dítě, rozepne mámě blůzu a jde se napít. Já jsem si vždy plánovala vycházky tak aby jsme byli na jídlo doma, ale někdy to prostě nejde - když jste třeba u doktora. Nejhorsí bylo, když jsme šli s malou na odběr krve a moči do chomutovské nemocnice, to jí bylo asi 5 měsíců, a ona se zrovna před tím počůrala do plínky a na nočník ještě neuměla, takže ji sestra chtěla vycévkovat, ale malá byla úplně prázdná, tak nás sestra vyhodila do čekárny plné lidí, kde si nebylo ani kam sednout, ať jí prý nakojím. Moje přání abych to mohla udělat v předordinaci, nerespektovala. Takže buďte rády ženský, že máte takovou odvahu......................
Předchozí