Chodila jsem k lékaři, který se stryktně držel pravidla ovulace, že je v polovině cyklu. Snažili jsme se o mimi dva roky a do jiného stavu jsem přišla podle kalendáře z Centra Jonas. Vypočítali mi ovulaci na konci cyklu, těsně před menstruací. A hned to vyšlo. Můj doktor tomu samozřejmě nevěřil, že je to nesmysl. Ale já jsem přesvědčena, že u každé ženy je to individuální. Měla jsem totiž nepravidelné měsíčky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.