Jelikož je primař Kavan zároveň mým gynegologem a já měla termín kontroly, po přečtení zdejších fámů jsem se informovala přímo u něho na situaci ve vrchlabské porodnici. Smál se a říkal, že on je inventář a z jeho porodnice ho vynesou nohama napřed. Byl naprosto v pohodě, jako vždycky.
Takže škodiči vrchlabské porodnice - máte smůlu. Porodnice funguje, personál je pořád stejný, tzn. žádný protivný ukrajinci, ale ochotní a pohodoví lidé. Už jsem v této porodnici rodila dvakrát a kdybych mohla mít sto dětí, všechny se narodí tam.
A pokud se někomu Vrchlabí nezamlouvá, nikdo Vás nenutí tam přivádět na svět své děti, běžte jinam a hlavně mlčte!!!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.