rodila jsem zde v r.2007,registrovaná jsem byla v podolí,ale tam mě nevzali,měli plno. zde měli asi taky fofr,takže byli vyloženě neradi,že mě sem sanitka z podolí dovezla. na příjmu a na sále pak byla sestra, která byla ironická a dost nepříjemná,dokonce jsem požádala,aby tato ke mně už nechodila a bylo mi vyhověno.vybavení v boxu bylo velmi nepohodlné.neustále mi ujížděly nohy, které jsem měla opřené o nějakou matraci nebo polštář,ten ovšem stále padal na zem(druhý den mě bolelo celé tělo z toho,jak jsem se namohla při držení nohou ve správné pozici, výhoda byla,že jsem tolik nevnímala bolesti způsobené skutečně porodem) překvapilo mě i to, že ve chvíli,kdy mi řekl doktor,at už začnu tlačit, tak všichni odešli a já zůstala na boxu několik kontrakcí sama.jako prvorodička jsem měla celkem obavy. naštěstí mám i lepší vzpomínky. bylo mi vyhověno,když jsem požádala o epidural a to velmi rychle, bezbolestně a bez následků.a na šestinedělí byla výborná strava i komfort. šestinedělí mi pokazila jen sestra,které jsem si postěžovala,že mi neteče mlíko a ona na chodbě chtěla vidět má prsa,překvapilo mě to ,ale vyhověla jsem.ovšem to jsem nečekala,že mi bez upozornění prs zmáčkne a mlíko mi vystříkne dva metry daleko...velmi nepříjemné, kór když tam nejste samy.
Předchozí