| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Symptotermální metoda II. - měření teploty

Ahoj Iv*,

prestoze chapu vyhrady nekterych jinych snazilek, ze zabihame moc do intimnich detailu, chci ti taky vyjadrit svou podporu.

Je mi to hrozne lito, ale nevzdavej se, to, co se ti stalo je opravdu dost bezne a ve vetsine pripadu neni chyba na strane maminky, ale embrya. Tudiz, pravdepodobnost opetovneho otehotneni je velika! Jsem ted opet bohuzel na cestach, ale az se vratim, napisu ti, co o tve situaci rika kniha Toni Weschlerove. Jsem si jista, ze je tam o tom cela kapitola. Zda se mi logicke, ze z hlediska mereni pujde o obdobi ne nepodobne sestinedeli, ale podle me by u tebe melo opet brzy dojit k ovulaci a situace se normalizuje. Chtela bych ti ale navrhnout, abys veskera mereni a pozorovani na ted odlozila, mozna by ti prospelo i prvnich par mesicu po vasi pauze to zkouset jen tak naslepo. Psychika totiz v techhle pripadech casto hraje velkou roli. Potrebujes se hlavne dat do poradku jak fyzicky, tak i psychicky, a mereni podle symptotermalni metody je prece jen ve svych dusledcich stresujici zalezitost. Ja merim jen par mesicu a jeste se o mimi ani nepokousime "na ostro", a presto vidim, ze uz mi to leze na mozek.

Pokud jde o zalozeni vlastni diskuse, uprimne receno nevim, jak se to dela, a tak si myslim, ze bude jednodussi, abys mi, pokud chces, napsala svuj mail, a mozna by komunikace timto zpusobem byla lepsi. Me totiz tvoje problemy a pocity zajimaji. Prestoze chapu, ze nekoho ne, nacasovani jejich vypadu bylo mirne receno nevhodne. Nikomu nic zleho nepreju, ale verim, ze ony "stezovatelky" by take uvitaly podporu v pripade, ze by se jim stalo to, co tobe. Navic si myslim, ze nic z toho, co se na diskusi objevilo, neni od tematu a nekomu to mozna pomuze v jeho mereni, a pokud nekomu vadi slyset o hlenu, nemyslim si, ze ma na techto strankach co delat. To jen tak na okraj.

Myslim na tebe,

Mamina

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.