dobry den jmenuji se mirka je mi 20let ja tež trpím atopickym ekzemem je to tak že už ho mam od malička tět když jsem už dospěla tak už to není tak strašní jen to byvalo v dětství mam prítele o rok starší než jsem ja a je to fajn ja jsem už nedostala měsíčky naposledy jsem je měla 12března a skončili mi v pondělí 16března a od tí doby už nic tak jsem si koupila těhotensky test a vyšli my dvě čarky takže čekam miminko jsem ve čtvrtem tydnu těhotenstvy no a pravě ten ekzem to mi děla problemy nepřala bych si aby moje dítě to mělo po mě tět teda když jsem těhotna tak jsem vysadila prašky na ekzem jenom zatím používam mastičky a to taky nevím jestli to škodí no musím se na to zeptat tak se mějte hezky mirka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.