Zajímalo by mě zda chodíte po ulici a zda jezdíte na kole o autě ani nemluvě.
Před týdnem zabil řidič dodávky sestru mého kolegy. Prostě jela na kole na nákup a on přehlídnul stopku a z vedlejší ji nabral, kdyby to bylo osobní auto, tak by asi přeletěla kapotu a přežila. Dvě děti jsou bez mámy ...
Kamarádka přecházela na přechodu, nečekala, že auto které zastavilo bude předjížděno bezohledným řidičem, který hodil myšku a dva chodce na přechodu porazil, ona to odnesla polámanou pánví a pravděpodoností, že nebude mít děti, druhý chodec zemřel na místě ...
To je jen z mého okolí. Já osobně bych už stopaře nevzala, protože náš známý byl souzen pro ublížení na zdraví stopaři, protože dostal smyk, naboural a stopař měl na několikrát zlomenou nohu, tedy snížené společenské uplatnění a kde co dalšího ....
Vzhledem k tomu se domnívám, že je naprosto nezodpovědný každý člověk, který vystrčí nos z domu.
Stát se opravdu může všechno, ale jsou-li děti v péči druhého rodiče a věřím-li mu natolik, že mu je nechám hlídat, tak i kdyby se i opravdu stalo něco vážného, tak se ten druhý postará.
Odsuzovat někoho jen pro popis výletu, který minimálně ohrozil rodinný rozpočet, to mi přijde přehnané.
Předchozí