Dobrý den, v porodnici v Nymburce jsem rodila v dubnu 2001, po dlouhém porodu jsem císařským řezem porodila syna. Na konci tohoto roku čekáme druhé dítě. Protože jsem byla v Nymburce spokojená, chtěla bych i druhé dítě porodit tamtéž. Na stránkách BPK jsem se dočetla, že se v nymburské porodnici budou v brzké obě provádět odběry. Je to tak? Jaké podmínky musím splňovat. Lze odběr provést i v případě císařského řezu? Četla jsem, že odběry jsou anonymní, ale lze je v případě potřeby (např. v mé rodině) dohledat? Děkuji
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.