| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Manžel Jekyll, manžel Hyde aneb Dva v jednom

Táto,
nějak mi z toho, co píšeš, nevyplývá, že bys byl "hovado". :o) Kritéria "hovadství" fakt nesplňuješ.
Ono totiž vůbec nejde o to, že vzorný manžel a otec by neměl dělat nic jiného než myslet na rodinu, vydělávat pro rodinu, "bavit" rodinu atd. Aspoň já to tak nevidím. :o)
U nás to není tak, že bych manželovi VYČÍTALA jeho koníčky a jeho volný čas. Je mi skutečně dost jedno, kam chodí a co tam dělá. Myslím si, že na to má každý člověk právo, manželství není klec a nemám sebemenší potřebu někoho uvazovat za nohu k radiátoru (stejně máme waffky) a chtít po něm, aby mi 24 hodin denně koukal do očí. Taky si ráda někam sama vypadnu, když je ta možnost. Jen mi prostě přijde smutný, že ho samotného nenapadne podnikat něco se mnou. Ještě tak se synem, to občas ano. Ale neexistuje, že by přišel a řekl "Hele, nechceš se mnou jít tam a tam?".
To není o tom, že bych ho nějak "zneužívala", moc toho po něm nechci, přesněji řečeno nic. Jsem pro dobrovolnost - manžel sice uklízí víc než já, ale je to dané tím, že mu bordel víc vadí. K ničemu ho nenutím. Kdyby nechtěl, nemusí to dělat. Peníze od něj taky nechci, ani nepotřebuju slyšet, že mi to sluší nebo že jsem krásná a podobné pitominky. Řekla bych, že má naprostou svobodu. Jen mi přijde zvláštní, že po dvou a půl letech vztahu z něj úplně vyprchal veškerý entuziasmus a chuť po nějakém "dobrodružství ve dvou", i kdyby to mělo být pitomý kino. Když jde někam sám, přijde obvykle v jednu, ve dvě ráno, někdy i déle, protože je mu tam zřejmě dobře. Když jde někam se mnou (event. i se synem), chce za hodinku dvě jít pryč, protože má "fóbii z lidí" nebo je unavenej atd. Tohle právě nechápu. Proč je unavenej jen když je s rodinou? Proč není nikdy unavenej, když mu zavolá kamarád?
Kdybych ho nějak usurpovala, vozila se po něm před lidma, dělala scény, tak bych to i pochopila. Jenže já to nedělám. Tak nevím. :o)

K tomu kamarádství - nevím tedy, jak má vypadat MANŽEL, ale pro mne by byl KAMARÁD ideální. Řekněme nejlepší nebo "jeden z nejlepších". S kamarády totiž žádné problémy nemám. Kamarádi mne někam vytáhnou podstatně častěji než manžel. S kamarády se normálně bavíme o věcech, který nás zajímají. :o)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.