Taky jsem rodila v klínské nemocnici roku 2007 a hrůza. Byl to můj první porod. Měla jsem u produ moc fajn asistentky,ale doktorka mě pořád nutila tlačit,když se schodli ostatní na císařském řezu,tak to nebrala v úvahu a musela jsem další 2 hodiny tlačit,nakonec byl císařský řez,ale když jsem se probrala,malá byla v Hradci na jipce,napila se plodové vody,dostala zápal plic a museli ji rozdýchávat,moc šancí ji nedávali. Dávali od toho ruce pryč. Dostala jsem telefonní číslo na Hradec a abych si tam sama volala. Sestry nebyly vůbec profesionální,každá se mě ptala,kde mám dítě.Přítel nebyl u porodu,jen v čekárně seděl od rána až do večera, v době kdy se malá narodila,tak mu říkali,že stále nic a když už tam večer vtrhnul(přitom se malá narodila po 16)tak mu řekli,že jsem obě v pořádku,přitom viděl sestru,jak běží s miminkem dolů k sanitce(ten den nejely výtahy)aniž by tušil,že je to jeho vlastní dceruška.Vše se dozvěděl až druhý den ode mě.A to mi nepřišlo vůbec profesionální a k tomu mu lhali. Dost jsem si tam vytrpěla,já říkám,už nikdy Kolín. V Hradci je to úplně jiné,tam mi malou zachránili, byli všichni moic fajn,takže další miminko jdu rodit jedině tam. V Kolíně mi paní doktorka(bohužel neznám jméno)málem malou zabila.Nechci o nich nic slyšet a všem kolínskou nemocnici nedoporučuji.Ale na každém rozhodnutí si může člověk sám.
Předchozí