Rodila jsem před dvěma lety. Nevím jestli nejsou nějaké změny. Byla jsem přijata den předem na gynekologii (přenášela jsem), ráno se mi porod rozběhl samovolně. Sestřička na gynekologii byla velice milá a příjemná.Zato na porodním sále semnou sestra skoro nemluvila, bez ptaní automaticky klystýr a holení.(velice neosobní přístup). Ostatní personál byl milý,asi jsem měla smůlu na sestřičku. Na oddělení šestinedělí žádně problémy nebyli. Možná jen ty návštěvy se přes zimní období trošku omezují a zkracují.Porod trval od začátku do konce asi čtyři hodiny,tak si říkám aby byl i ten další tak rychlý.Vpodstatě jsem byla spokojena.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.