| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Ještě jedna možnost jak otěhotnět

Ahoj Marti,
děkuji Ti za odezvu, s tím toaleťákem to tedy vyzkouším (zatím je to zbytečné, mám jen 3 dny po M, takže zatím hlen žádný). Taky nevím, jestli uprostřed cyklu, v tzv. ovulačním období bude toho hlenu dostatek, zatím jsem to vždy pozorovala jen setřením z kalhotek, ale na prstech se to většinou jen lepilo, nikdy se netáhl:-((
Taky jsem začala s prstíkovou metodou a to ihned první den po skončení M a taky asi vsadím na pravidelné obdenní milování zakončené tímto způsobem. Ještě k té prstíkové metodě. Předtím jsem to nikdy nezkoušela, takže nevím, zda-li to, co nahmatám je pochva, nebo čípek...v každém případě se snažím vše, co by chtělo vytéct ven znovu, co nejhlouběji vrátit zpět. Toto vše s podloženým zadečkem a když jdu spát, nedávám si tampón, který by stejně vše absorboval, ale postačí tatáž ruka, s prstíkama, která hlídá semeno alespoň do té doby, dokud neusnu. Bohužel však tím, že při milování už 2 měsíce nemyslím na nic jiného, než na manželův orgasmus, nějak při tom zapomínám na sebe a proto u mne k vyvrcholení nedochází, a pokud ano, tak hned na začátku ( při předehře), ale potom při vlastním milování už ne. A právě ženský orgasmus je prý nesmírně důležitý pro otěhotnění, když se děloha otevírá a zavírá. Toto mne trošku štve, ale jak říkám, nemůžu se na to pořádně soustředit, myslím jen na erekci manžela.
Ty píšeš o nepravidelné a bolestivé menstruaci, myslím, že za tím nehledej nic špatnýho, já po vysazení HA měla něco podobnýho. První (normální) menstruaci jsem mněla vlastně až tu poslední. Ta předcházející byla tak silná, že už jsem mněla strach, že snad vykrvácím, dva dny jsem si musela vzít dovolenou, protože jsem doslova plavala v krvi.
Pokud by si s tím měla delší dobu problémy, raději si zajdi ke gynekologovi ať tě raději preventivně prohlídne. Měj se hezky
Martina1

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.