Jé, to je nedorzumění. Myslela jsem to tak, že si nemyslim, že by nás chtěl nějak poškodit, nebo byl zaujatej. Jen nesouhlasim s jeho závěrem, protože se mu nepodařilo mi jeho stanovisko uspokojivě vysvětlit / se mi nepodařilo jeho důvody pochopit. Manžel se prý chystá zajít za soc. pracovnicí a probrat to s ní sám, protože u jejich návštěvy nebyl, jen jsme teď byli s dětma pořád pryč (teda aspoň v úřední dny), teď ještě odjíždím na pár dní na jeden seminář a potom má něco zas on, takže neví přesně, kdy se tam dostane. Potom dořešíme tu možnost odvolání. Čas trávený s pěstounskýma rodinama rozhodně považuju za užitečný pro nás i děti, jen jsem chtěla vyjádřit pochybnost, jestli by to mělo vliv na schválení, protože proces schvalování se timhle směrem prostě neubírá, takže pokud bychom měli příště desetkrát víc informací, ale psycholog by zase řešil marihuanu, sexuální život, cestování a jestli nás baví týrat zvířata, odpovědi (a tudíž i výsledky) by byly vesměs stejné. tak jsem to myslela. Ne, že se setkání s pěstounama nemá smysl účastnit, ale že to vůbec nemusí mít vliv na schválení...
Předchozí