Ahoj,chtěla bych se s Vámi podělit o zkušenosti s pardubickou porodnicí...Začala jsem rodit ve 3 hodiny ráno.Dorazili jsme do porodnice kolem 4.hodiny.Sestřičky co mě na porodnici přijímaly,byly moc milé.Jako prvorodičce mi vysvětlily co mě čeká a ochotně odpovídaly i na všecky moje otázky.Pan doktor byl taky milý a příjemný, i když jsme ho budili v tuhle ranní hodinu.Příprava byla klasika-Yal a oholení..Kolem 8.hodiny ráno nás i s manželem pustili na porodní sál,kde jsme měli klid a soukromí.Půčili mi i gymball,takže jsem si mohla ulevit zádům,bylo to moc příjemné.CCa 2hodiny před samotným porodem mi podali injekci na bolest a napojili na monitor,ale protože to bylo jen necelé 2 hodiny,dalo se to vydržet.Po celou dobu jsem měla k dispozici porodní asistentku a žákyňky.Při samotném porodu panovala dobrá atmosféra,všichni byli moc milí a podporovali mě.Asi i tou atmosférou jsem byla víceméně v pohodě a proto porod proběhl opravdu hladce.Všem maminkám,které se rozhodují,zda v této porodnici rodit, ji vřele doporučuji.Jak lékaři,tak sestřičky byli opravdu moc milí a myslím si,že i na oddělení novorozenců maminky dostatečně vybaví informacemi a ochotně zodpoví vekeré dotazy.
Předchozí