U Apolináře jsem porodila v červnu tohoto roku císařským řezem na porodním sále č. 2. Jednalo se o předčasný porod (1 měsíc před termínem) z důvodu náhlých komplikací. Vzhledem k nečekaným komplikacím jsem se dostala na porodní sál dost vystresovaná a s obavami o život miminka. Na příjmu mě čekala jedna poměrně nepříjemná mladá sestřička, která mi opakovaně během vyplňování všemožných formulářů vyčítala, že jsem nepřijela do porodnice dřív (2 dny před tím mě v těhotenské poradně lékař ubezpečil, že je s mým miminkem vše v naprostém pořádku),čímž mě ještě více stresovala. Po porodu opět tato sestřička neváhala na mě "žalovat" mému příteli, který čekal během operativního porodu na chodbě. Tedy začátek opravdu nic moc, dost slabý. Tím ale zároveň veškeré moje stížnosti na Apolináře končí. Naprosto upřímně tady můžu prohlásit, že kromě výše zmíněné sestřičky z příjmu jsem se po celou dobu jak na sále tak během pobytu nesetkala s jediným nepříjemným či nekompetentním lékařem. Na sále byli všichni naprosto fantastičtí - prof. MUDr. Hájek, MUDr. Stuchlíková a spousta dalších lékařů, které ani neznám jménem, anestezioložka, která mě po celou dobu porodu držela za ruku a uklidňovala mě, opravdu všichni! Během pobytu v nemocnici jsem se nesetkala s žádným jen trochu nepříjemným lékařem a to jsem v porodnici nakonec zůstala 3 týdny. Se sestřičkami to už bylo trochu horší, tak půl na půl, zkrátka vše je v lidech. Celkově jsem se ale U Apolináře cítila moc dobře, vůbec ne jako v nemocnici a všem nastávajícím maminkám porodnici doporučuji. Maminky, běžte rodit tam, kde máte jistotu, že v případě komplikací pomůžou vašemu miminku (nikdy nevíte). U Apolináře tuhle jistotu máte!
Předchozí