Rodila jsem ve Vyškově v dubnu 2008. Mnohým maminkách vadí, že návštěvy nemohou na pokoj, ale já byla moc ráda, protože člověk, zvláště pokud rodí poprvé, toho má plný kecky. Mojí spolunocležnici přišlo za den i 7 návštěv a to si nedovedu představit, že by si hosté předávaly dveře a já tam vytahovala prso a kojila a že jsem kojila pořád a malý se nechtěl přisávat a řval a řval... atd. Zkrátka jsem za to ráda a komu to chybí, tak má možnost nadstandardu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.