Milé reagující dámy
Možné nečtete tuto diskusi úplně celou (já už taky ne), ale většina mých poznámek se vztahovala k dřívějším příspěvkům vašich družek ve zbrani (třeba srovnání s opilcem není můj vynález). Ano, přiznávám se, nikdy jsem nekojil a můj syn byl od začátku na umělé stravě (že bych to způsobil já svým šovinistickým přístupem?) Snad ne, ale proto nemám žádné zkušenosti s kojením na veřejnosti. Já jsem se otíral o matky, které popisovaly své problémy v prostředí supermarketů. Vzpomínám si, když byl syn malý a já jezdil s kočárkem na několikahodinové procházky. Žena mezitím doma odpočívala a prala a žehlila a vařila - opravdu nežiji v představě že čisté prádlo roste ve skříni. Ale ani tehdy mě nenapadlo zajet do Hypernovy a procházet se mezi regály. Možná proto, že mám k těmto obchodům odpor a snažím se jim vyhýbat. Mě nepohoršuje, že někdo kojí v restauraci nebo v obchodě z nedostatku jiných možností, mě pohoršuje, že někdo ztoho dělá přednost a z některých příspěvků jsem měl hrdosti, jak jsme to těm zaprdělým blbečkům ukázaly. Když už syn potřeboval někdy vyčůrat, taky jsem ho posílal někam do ústraní.
Závěrem - mnohem víc než kojení na veřejnosti mi vadí, že matky děti vodí do supermarketů - jestli to považujete za typicky chlapské - prosím. Jestli se ale domníváte, že procházka mezi regály je přínosná pro zdraví a rozvoj dítěte, pak podle mne trpíte sníženou inteligencí. Možná ale budoucí výzkumy vědců prokáží blahodárný vliv supermarketů a sníženou inteligencí trpím já.
Předchozí