Reaguju na úvahu, že muži nevědí, jak uchopit kočárek. Pokud se na to vymlouvají, nevěřte jim! Chlap, který už od svých šesti let rozmontovává šicí stroje a jízdní kola, od čtrnácti motorky a pak auta, musí triviální problém "jak uchopit kočárek" hravě vyřešit! Je to spíš otázka ochoty. jelikož já (na základě smutných zkušeností vlastní ženy) pomáhám s kočárkem rád a zřejmě je to na mně vidět, stal jsem se jakýmsi profesionálním zdvihačem kočárků. maminka s kočárkem jen těkne očima po nástupním ostrůvku - a už si to hasí ke mně. Nevadí mi to, naopak mi to lichotí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.