| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Sysy máš tam zajímavé věci... já jsem na tohle děsně levá, předělávám teď ložnici, tak ti to pak nafotím a nechám si od tebe ev. poradit a něco poslat :)

Srazu se bohužel nezúčastním, tradičně jste se trefily do stejného termínu, kdy mám naplánovanou vodu s dětmi. I když i ta voda je ohrožena, musí být pěkné počasí, protože se musím ještě hlídat, mám čerstvě po laparce vejcovodu. Prostě když se daří, tak se daří... jinak mám za sebou stání skrz děti, byly svěřeny do mé péče a připravuje se dohoda o majetku skrz rozvod ~;(( Pořád mě to bolí, nevím, kdy se s tím vyrovnám ~;((
Matyáškovi jsem se rozhodla dát odklad, dle PPP i školky není na první třídu zralý (emočně, grafomotorika, výslovnost), takže po dlouhém váhání a bádání prostě půjde o rok později a Štěpán asi o rok po něm, takže budu mít asi děti ve škole jen o jednu třídu po sobě.

Jinak už mu vypadnul první zub a kýve se druhý. Zoubková víla donesla pod polštář padesátikorunu, kterou úspěšně ztratil ~o~ takže tolik zprávy od nás z bojiště. Přeji všem krásné jaro ~x~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.