V červenci se mi v opavské nemocnici narodila dlouho očekávaná první dceruška Andrejka a byla jsem opravdu spokojená s přístupem personálu i nemocničním prostředím. Ikdyž vše nešlo jak by si člověk přál. Porod mi vyvolávali a nakonec stejně po hodinách porodních bolestí došlo k sekci při epidurálu. Ale přesto přese všechno byl personál vstřícný, ohleduplný, prostě bez připomínek. Po porodu se o nás i o děťátka vzorně starali, protože jsme děťátka na noc na pokoji neměli. Přece jen bychom to hned nezvládly. A prostředí je v porodnici hezké. Je vlastně před rokem postavená, takže pokoje jsou pěkné - pro dvě maminky s dětmi a sociálkou. Měla jsem z této porodnice pěkné pocity a ráda bych touto cestou poděkovala veškerému personálu za péči, kterou nám věnovali. A maminkám, které se chystají zde rodit, přeji, ať se jim narodí zdravé a krásné děti.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.