Mám za sebou již druhý porod v této porodnici (první zkušenost jsem sem psala v r.2007). Rodila jsem zde na začátku května 2009 a musím zase jen chválit. Porod jsem měla rychlý, trošku problematický byl pak porod placenty, ale MUDr. Lidák si s tím poradil a jemu, porodní asistentce (bohužel jsem se zapomněla zeptat na jméno :( a vůbec celému týmu této porodnice bych chtěla moc poděkovat za hezké jednání a výbornou péči, které se nám dostalo!! Dětských sester bylo na oddělení tentokrát více, takže nebyl problém je kdykoliv odchytit a na cokoliv se zeptat. Je pravda, že už jsem byla druhorodička a nepotřebovala jsem toho moc, ale když ano, nebyl s ničím problém ! Takže tuto porodnici určitě mohu doporučit !
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.