| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

POKUD BY SE NAŠLA MAMINKA,KTERÁ BY BYLA OCHOTNÁ MI PÍSNOUT OHLEDNĚ LÉČEBNY CVIKOV BUDU MOC RÁDA.MÁME TERMÍN 28.6.-8.8.2009 JEDU S DĚTMI JAKO DOPROVOD,KLUK MÁ 7 A HOLCE TAM BUDOU 2. POKUD TAM NĚKDO JEDETE V TÉTO DOBĚ TAK MI TAKÉ PÍSNĚTE,BUDU RÁDA.MÁME REZERVOVANÝ NADSTANDARD.
P.S. četla jsem tu,že se tam vstává už kolem 6 ráno na inhalace tak to nevím jak to ty moje děti přežijou-mi vstáváme až kolem 8.00 pokud má kluk volno,tak to mě docela rozhodí režim u dcery.
zajímalo by mne zda tam maj bazén venku v létě,protože aspon na fotkách je,na netu.a jak často nebo kdy tam mohou maminky s dětmi třeba sami na výlet nebo do města.a holka mi chodí ještě odpoledne spát.pak také píšou,že je možné za poplatek že může přijet druhý rodič na víkend nebo v týdnu a ten spí kde?
MAMINKY PROSÍM PÍSNĚTE NÁM AT VÍME DO ČEHO JDEME A POKUD MÁ NĚKDO STEJNÝ TERMÍN TAK SE OZVĚTE,TŘEBA SI TAM DÁME SPOLU KAFE,TEDA JESTLI BUDE ČAS HA HA HA
ADRESA NA EMAIL:janakyraskova@seznam.cz

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.