| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Šikana ve škole, aneb jak to vidím já

Milá Lenko, 3 děti, tvrdit, že šikana je nicotná věc je blbost. Kdo to u svého dítěte nezažil, možná nepochopí. Moje dcera byla šikanovaná v 5. třídě, pro učitelku to bylo jen pošťuchování, až na to, že moje dcera skončila u psychologa, když předtím se psych. zhroutila. Když po nemoci měla jít zpět do školy, prosila mě, ať tam nemusí. Pak řekla, že skočí z mostu. Bála jsem se, že se chce zabít. Ona ale řekla, že si chce zlomit nohu, pak že bude alespoň 2 měsíce doma. Takže jsem riskovala, do školy 2 měsíce nechodila než se mi podařilo ji umístit do jiné školy. Teď už je to 4 roky, ale stále se o ni bojím. Můj mladší syn má jít do školy a doufám, že to už nebudu muset řešit. Určitě mě za to spousta lidí odsoudí, ale po těch zkušenostech, co mám, bych nyní té dotyčné učitelce nafackovala. Proto, aby se jí rozsvítilo. Byla to její chyba a dokonce jsem od jedné dceřiny spolužačky zjistila, že ty dotyčné 3 kluky nepřímo naváděla a zavírala oči. V této partě byl totiž syn její kolegyně. Rozhodně to nebylo normální, protože ten dotyčný kluk v 6. třídě přešel na tzv. výběrovou školu, kde si kolem sebe opět utvořil partu a opět šikanoval dívku. Jenže poněkud přidal a přehnal to a ta dotyčná dívka skončila na psychiatrii a musela opakovat ročník. Když jsem se zajímala, proč se to stalo, zjistila jsem, že ten dotyčný kluk to neměl ani zapsáno v posudku. Přitom jsem já posílala stížnosti a žádosti o prošetření k řediteli školy, na zřizovatele školy a Českou obchodní inspekci.
Tak tady nepište, že šikana je prkotina, že to je pošťuchování.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.