Reaguji na zkušenost maminky s Příbramskou porodnicí a jak tak koukám, za těch 12let od mého prvního porodu se nic nezměnilo. A má zkušenost?? Manžel mě odvezl do porodnice s tím, že přenáším. Při monitorovánía vyšetření se ukázalo,že mám stahy a tak mě umístily na ,,hekárně,,. Tak otřesný zážitek bych nikomu nepřála. Protože mobil jsem v té době neměla, poprosila jsem sestřičku,zda bych nemohla zavolat manželovi ,že rodím. Mohla. Automat byl ovšem o patro výš,výtah mi zakázala použít, takže pěkně po svých a sama bolesti nebolesti. Přitom koukala na televizi,kouřila!!! a telefon měla u ruky. Jako prvorodička jsem byla vylekaná, ale pak už jen vzteky bez sebe. Rodila jsem 12hodin, píchli mi vodu, podle sestry jsem vyváděla jak blázen a kdyby to dělali všechny maminy tak se jí rozkočí hlava. Neochota, přezírání,ironický přístup. Oholila mě a přitom pořezala tak,že když mi do rodidel nalili dezinfekci a byla to taková bolest,že jsem z porodnického lůžka málem vyskočila. L0kař sám mě nařízl,po porodu následně zašil takovým způsobem,že při druhém porodu v Táboře,doktor řekl nic takového neviděl a jestli mi prý může udělat plastiku hráze. Souhlasila jsem a ta úleva,že si po dvou letech můžu dojít normálně na velkou aniž bych se natrhla krvácela a že to taky jde bez projímadel, ta úleva byla fakt velká. Nejse nijak přecitlivělá, druhou holčičku jsem rodila 19 hodin, v Táboře, přístup úplně jiný, žádné ironizující poznámky a arogance, sestřičky velmi milé i lékař který mě rodil. Proto z vlastní zkušenosti bych do Příbramské porodnice už niky nešla a rozhodně jí nikomu nedoporučuji.
Předchozí