Mischi, člověče já zírám.. myslela jsem si že boxerky pro takovýhle špunty se snad ani nevyrábí a ejhle vygůglila jsem si jich hromadu
Já se chystám určitě pořídit slipy... švagrová má pro všechny tři kluky (vidíš teď mě napadá že bych jí mohla říct aby mi nějaký přešoupla).... a můj muž je taky nosí a jak vidno dle nicku problémy s potencí nemá...
Jediný kdo v mém okolí přesedlal ze slipů na boxerky je můj brácha a vypadá spokojeně... mě by strašně rozčilovaly ty nohavičky být chlapem
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.