Před jedenácti dny jsem v mělnické porodnici porodila zdravého syna Jakuba. V porodnici jsem strávila dvanáct dní, z toho sedm dní před porodem. Za tu dobu jsem poznala chod porodnice a novorozeneckého oddělení. Jsem ráda, že mé zkušenosti jsou pouze kladné a mohu tak poděkovat nejen panu primáři a lékařům, ale především vlídným a vstřícným sestřičkám, porodním asistentkám i ostatnímu personálu. Po dobu pobytu v porodnici jsem se díky nim cítila uvolněně a nebála jsem se na cokoliv zeptat, protože vždy mi bylo vše laskavě vysvětleno. Byla jsem spokojená jak s profesionálním, tak lidským přístupem lékařů a sestřiček k maminkám. Speciální dík patří porodní asistentce Zdeňce Řezníčkové, která se o mě celou dobu porodu vzorně starala a Dr. Řezáčové a sestře As. Foukalové, které pomohly mému děťátku na svět.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.