Wilmo, Didy dováží daniela Šmolíková, dělá i kurzy..
U Jízdárny 999/18
18400 Praha 8 - Dolní Chabry
Mobil: 774 420 240
E-mail: info(zavináč)didymos.cz
Suzan.. no o kočáru mi nemluv, 3 neděle jsem hučela do muže že NUTNĚ musím mít na druhorozeně super duper vychytaný Jané, bo furt cestujem a ten je lehkej.. tak nakonec povolil a koupil trojkombinaci s kdejakýma bebechama a super protidešťovou britskou úpravou. Stál ten krám skoro 25 tis před 2 rokama. A co myslíš? Používala jsem ho minimálně, jen hlubokáč párkrát tady po vsi, sporťák chvilku, párkrát s balíkama na poštu, no jestli kočár vyjel 30x tak je to moc. Jen autosedačka byla v autě furt.... Toho krámu byl plnej kufr, takže je určitě skvělý, jak sedačku nacvakneš na podvozek, ale k podvozku do kufru prd dáš
takže na drandění po hypersuper fakt úžasný. Jezdili jsme jak Turci s nákupama pod nohama. a skvělá protidešťová úprava spešl do Uk byla taky skvělá.. bydlíme ve srážkovém stínu, zmoknul asi 3x a stejně jsem měla pláštěnku.
No a před měsícem jsem ho prodala skoo jejetý, některý věci ještě originál zabalený.. za půlku.
manželovi jsem se mnohokrát omlouvala, byl tu boj.. já těhule v slzách co nemohla žít bez novýho Jané a on chudák racionální počtář...
Takže jsem v šátkovým období měla 7 Didy, odle oblečení a nálady a teď mám tři nostka, resp. 2 vbo Patapum po roce intenzivnho používání třetí rukou už byl na odpis.
Tož tak. Na třetě mi stačí stará plečka za odvoz, na zahradu a hotovo.