Přidat odpověď
hele, já jsem mrcha, umím když na to přijde s chlapem pěkně točit, ale jak tak koukám Tvé výše zdaleka nedosahuji. To co chceš udělat, nějak pro to hledám slovo. A nenacházím, pokud nechci být sprostá a to se k diskuzi dospělých nehodí. Jen by mě fakt zajímalo, jak si před okolím a před svým svědomím uhájíš to, jak tu dole třeba někdo napsal, že třeba (říkám třeba) ta manželka šáhne na život, nebo něco udělá ? To kdybys mi prosím vysvětlil. jasně na 90% se to asi nestane, ale co kdyby. Máme strýci puklo srdce, normálně ze žalu. Bylo mu 42 let. Neunesl odchod ženy a vznikl mu nějakým překrvením přetlak (snad to píšu dobře) a prasklo srdce. Je to možná malinko přehnaná varianta, ale prostě by mě zajímalo jak by jsi se srovnal s tím, že jsi ublížil jiným. Jestli je v tobě taková vlastnost, pomstychtivost, tak možná asi nebudeš takový jak tu o sobě píšeš. A koneckonců jak tu někdo psal, známe jednu stranu totohle příběhu. Ona možná žena má své důvody proč tohle dělá. A ještě mě zarazilo a to už jsem psala, že ty děláš viníka jen z něj. Nikdy za nic nemůže jen jeden. Když jsem to četla poprvé, tak mi tě bylo líto, přehodnotila jsem situaci a doufám, že žena Tvého kolegy nemá dítě. Dítě, o které jsi ty tolik stál. Ono se pak na to všechno kouká jinak. Promiň, jestli tohle znělo nějak nepříjemně, ale cítím to tak.
Předchozí