| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Česká matka 21. století

Hmmm, Sosane, netuším, kde bydlíš. Pokud můžu muvit za Nusle/Pankrác tak:

- mezi mým prvním a druhým dítětem se předělávaly některé chodníky s příšernými obrubníky na chodníky s nájezdy :o)

- před měsícem jsem koukala, že na jednom hřišti (oploceném) přibyla nová klouzačka i pro mrňata a staví tam nějaký snad altánek :o)

- ta cca čtyři roky stará Delvita je bezbariérová, předtím jsem po okolí měla samé obchůdky se schodama

- a i přesto do jednodo z těch obchůdků ráda zajdu i s dítětem, když mám cestu kolem a potřebuju něco koupit, protžeo ji vlstní příjemný Vietnamec, který mi zatím VŽDYCKY pomohl s kočárek, aniž bych si musela říkat :o) (no, jenom tak poznámka bokem...)

- autobus, který má trasu obecní úřad - poliklinika - nemocnice... jezdí jedině bezbariérový (i když teda krade se v něm příšerně :o((( ) Při cestování dávám přednost nošení dětí v šátku, nicméně od doby, co tímto busem vozím dítko do školky/ze školky používám na mladší holku většinou kočárek. Zažila jsem i v tomhle autobuse šest!!!! kočárů najednou, aniž by někoho řidič vykázal. Vlastně si nepamatuju, že bych někdy byla u toho, že řidič nedovolí vjezd dvěma kočárkům současně. :o)

- na naše oplocená hřiště a písek si nestěžuju, přijde mi to čisté, asi se opravdu pravidelně vymňuje

- á, a ještě máme jedno oblíbené nové hřiště - u divadla Na Fidlovačce (teda, já zrovna v lásce nemám, nemá jpísek, má kamínky - ale Verča ho má moc ráda)

A to nemluvím o ZOO Praha, která se od dob komunistů sakra změnila a kterou moje holky milují ;o)

Určitě bych si ještě vzpomněla, jenomže bavlíme ven a manžel už je nervozní... tak třeba příští týden, jestli to bude ještě aktuální :o)

S.

PS: Já vím, že nakukovat dorubriky "Miluji ženatého muže" není asi nic pro tebe... ale vyskytuje se tam A.L.E.X., která si víceméně vlastními silami vybudovala před barákem dětské hřiště... a pokud se nemýlím, tak když úřad viděl aktivitu, i nějaké peníze přidal...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.