Autobusem jezdím často a ještě když jsem měla prcka na břiše,tak jem seděla a dcera(pokud byla se mnou a nebyla ve školce)seděla vedle mě.Když nebyly 2 místa,tak jsme stáli,páč malá vedle cizích sedět nechce.Když byl narvanej autobus a nešlo stát(s děckem na břiše a druhým za ruku se blbě drží madla),tak mi I. seděla na klíně.Šlo to blbě,ale lepší než aby ji někdo ušlapal. U nás bývá narvanej autobus už když nastupuju,ale s šátkem mám ještě větší privilegia než těhotná-hodně lidí mě pouští sednout. Teď už nosím jen na zádech a stojím.Sedět se dá taky,ale blbě.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.