| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Lassie, odpovim za mne. Ja osobne neverim na "toho praveho". Nicmene mam mimomanzelsky vztah s nejlepsim milencem meho zivota. Manzelstvi zatim ukoncit nemuzu, i kdyz bych si to moc prala, ale proste to zatim nejde a ma to vazne duvody, kterymi nejsou penize (byla bych na tom financne dokonce lip bez vysavajiciho manzela). Mimomanzelsky vztah me nabiji energii, dodava mi radost do zivota, kterou tak nejak nemam kde jinde cerpat, vse ostatni me vysava. Kdyz jsem byla neverna v predchozich vztazich, tak to bylo vzdy z duvodu, ze me muj oficialni partner nekam tlacil, at uz to bylo do svatby nebo do spolecneho bydleni. Takze jsem vlastne vzdy hledala v mimopartnerskych vztazich unik ze soucasnych problemu.

Vim, ze jsou holky, ktere maji milence a pritom doma spokojene manzelstvi. Ja bych asi v tom pripade milence nemela, ale v zivote bych si nedovolila je soudit nebo nazyvat je nelichotivymi jmeny. Do zivota ostatnich je mi prd a ostatnim je prd do meho zivota. Neexistuje jen jedna pravda a nikdo nema patent na rozum. Navic, kdo vi, co na nas ceka za rohem...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.