| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Už jsem tu měla dvě témata. To, že mi manžel ze dne na den odešel a pak že nekomunukuje.
Za týden to budou už 2 měsíce, co odešel k jiné. O dceru se stará a i komunikace je lepší, ale jen na úrovni obecné. Stále mi není schopen říct, že odešel na trvalo. Při mých pokusech o vydolování nějaké informace mi stále říká . "možná se vrátím", Nechci se rozvádět a Sabince slibuje , že tu s ní bude spát.
Druhý den ho za Sabinkou přiveze ONA a odjíždí k ní.
Evidentně si nechává otevřená vrátka. Peníze nedává. Nemá. A to je fakt. Pořád jen slibuje a je fakt, že ty naděje co mi dává mi dělají dobře. Bez něj to bude velmi těžšké existenčně i bytově. Jsem jen na rok v pronájmu. A nemám práci. Ale už nemám síly, aby to hrál na dvě strany. Ve středu mi slíbil, že to do konce týdne vyřeší. Ale to tu už bylo několikrát. Chci vědět jak na tom jsem ať užvím, že zůstává u ní nebo se vrací. Všechno lepší než 2 měsíce trvající stres. Když se do neděle neozve, mám mu zabalit veci a ukončit to sama ? Aby poznal, že se mnou nebude tak dlouho mávat. Že si tím chováním dveře zavřel? Psycholog mi radil vymezit hranice a za ty už nejede vlak. Mám to udělat ?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.