V porodnici na Vinohradech sem porodila své druhé dítě. A musím zkonstatovat, že i tato porodnice udělala velký krok kupředu. Ještě před 5 lety jsem strávila větší část první doby porodní na lůžku připoutaná k monitoru. V srpnu jsem zde porodila zdravou holčičku.Porod probíhal rychle a nikdo mě připoutanou na stole nedržel. Jen nezbytné kontroly monitoru a pak hezky pohyb. Báječná porodní asistentka, která trpěla se mnou.Na mou prosbu, že bych chtěla trávit porodní bolesti ve sprše, reagovala velmi kladně a nabídla mi do té sprchy i balón, který rychle přinesla. Měla bych se také zmínit o panu doktorovi, který mě rodil. Pan doktor KULT, byl naprosto báječný, úžasný a tak trpělivý. Neustále se usmíval a tak na porodním sále byla velmi dobrá a uvolněná atmosféra. Pan doktor se mnou neustále komunikoval i za ruce mě držel. Musím mu alespoň touto cestou moc poděkovat. Víc takových vstřícných, lidských a milých porodníků. Nastřižená jsem nebyla (ale rodila jsem své třetí dítě). Vše zvládl pan doktor skvěle, na konci to spravil 1 steh (prý kosmetický).
Je pravda, že prostředí Vinohradské porodnice není nejnovější, ale lékaři jsou tam dobří a přístup k rodičkám se také zlepšil. Myslím, že už není nutné Vinohradskou nemocnicí opovrhovat. Vždyť i následná péče od ženských a dětských sester byla velmi dobrá. I jim patří můj dík.
Předchozí