Rodila jsem v kolínské porodnici letos v březnu a pokud se nám příští rok podaří ještě jedno mimčo (jak plánujeme), půjdu rodit opět do Kolína. Těhotenství jsem měla trochu komplikované, dvakrát jsem ležela na rizikovém oddělení (celkem asi 7 týdnů). Už na pravidelné kontroly v těhotenství jsem chodila do rizikové poradny ke skvělé paní doktorce Košvancové. Ke všem okolnostem byl porod naplánován císařem. Zvolila jsem epidurál a manžela na sále. Jak porodníci (Dr. Hanzlík, Dr. Maixnerová a Dr. Bártl), tak i anesteziologové (Dr. Kopelent a sestřička Macková) byli úžasní. Na sále panovala skvělá atmosféra, lékaři vtipkovali. Stejně tak spokojená jsem byla i na JIPce a na šestinedělí. Personálu porodnice děkuji a Kolín vřele doporučuji ostatním maminkám z okolí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.