ja treba neprisla na chut nikdy TB bambuskam to slovenske mi prijdou daleko lepsi ,lepe sedici .
Bambusky jsem mela v Chorvatsku a taky na slunicku uschly a s vlhkosti problem zas az tak nemely .
V lete jsem hodne pouzivala plenky bez svrchnich gati , vubec mi nevadilo kdyz bylo neco v okoli vlhke ,hlavne ze se neparila dupka
na leto byly jeste fajn shortiesky od Baby Idea , vypadaji jako kratasky
na noc jsou urcite lepsi plinky nez biofrote od popo , nevim jak by schlo v tropech BE ,ale baby Idea dela jeste prefoldy , ktere jsme na noc pouzivali a to by mohlo byt vcelku jako super kombinace , mega sava a rychle schnouci. Prefold je ctverec velikosti asi jako mala vv , skladala jsem ho na tretinky , polozila na cc na draka, pod dupkou prefold otevrela a umotala , je to rozhodne jednodussi nez vazacky , tem jsem na chut neprisla nikdy .
Pokud mas zarohem mamaju , je to idealni stav , neb pani mamajova ti rada poradi, ukaze sklady je totiz UZASNA
ja za me bych vzala nejake lepsi ctverce, vkladacky a prefoldy od BI ,nejake bambusky slovenske , mozny ty zminovane vykuchance fakt se daji docpat , a urcite ty mensi velikosti at ti miminko neuplave a pak si hold dokoupis