Přidat názor k anketě manželce
Sodoma a Gomora k tomu, milý Slušný člověče!!
Vy jste ale musel/-a umět zařezávat- z řady ni krok!A navíc jste asi tak moc slušný/-á (nějak jsem nepoznala, zda muž či žena- jen POZOR, ať ani nenaznačíte, kdo jste), že se Vám zdá být naprosto v pořádku např.nazývat p.Vencu pobudou a čumilem, že. Ale dosti hrubosti.
Zaráží mě každičká věta Vašeho příspěvku. Např.tvrzení toho, jaké je všeobecné mínění veřejnosti. Tak slušného a inteligentního člověka, za jakého se jistě považujete(o čemž svědčí Vaše rádoby nadřazené názory), snad není třeba upozorňovat, že Vaše mínění se nemusí rovnat mínění ostatních lidiček. Doba zobecňování a lajnování už je, zaplať Pán Bůh, za námi. I když Vy jste živým důkazem toho, že ještě ne za všemi. Co je nebo není nemravné, nechť si prodiskutuje každý sám se sebou, i když uznávám, že probudit tuto schopnost, neboť dána je nám všem, činí mnohým stále nepřekonatelný problém. Odtud pak pramení pokrytectví, zloba, věčná nespokojenost atd. atd., která na mě z Vašich reakcí mohutně, ne dýchá, ale přímo funí.
A příště, až Vás napadne někomu doporučovat sezení s psychologem, učiňte tak nejdříve Vy sám/-a, ať víte, o čem je řeč. Co když zjistíte, že jich Vám je velmi třeba a hned několik? Jen se prosím, nerozohňujte, přeci posílat někoho k odborníkům z cechu psychologiských nauk, není nic zlého. Jinak byste tak přeci nečinil/-a ani Vy.
Taky mě zaráží Vaše rezolutní: "Vaším cílem je jen, aby jste se mohla obnažovat". Zkuste si to po sobě několikrát přečíst, možná i Vám samotnému či samotné z toho nebude zrovna dobře (nemyslím to obnažování, jak Vás možná napadá, ale ten Váš výlev).
Závěrem bych ráda podotkla, že alespoň v jednom jsem s Vámi za jedno a to- i já si přeji, aby se tu kdos zamyslel. Však v tom, kdo by to měl učinit se již opět neshodnem.
I když bych si moc přála, aby jste Vy osobně prohlédl/-a (a to nejen ohledně kojení na veřejnosti), upřímně řečeno, obávám se, že se o to ani nepokusíte. A bez pokusu, jak známo, není možný žádný další krok vpřed.
Přeji Vám hodně Světla :)
Předchozí