Přidat odpověď
Hroudo,
bylo to vše o něčem jiném.
Asi sis neuvědomila a stále si odmítáš připustit, že si svými výpady mohla velmi ublížit té ženě, která o interrupci ve 23. týdnu psala.
Taky bych jí tam neposílala srdíčka a nepsala o tom, jak je statečná. Protože by to nebylo upřímné. Ale nebudu ji odsuzovat, protože sama jsem v podobné situaci nikdy nebyla.
To, co jsi považovala za chladnokrevnost, ve skutečnosti byly příznaky šoku. Je divné, že jako osoba s vysokou inteligencí a vzděláním jsi tohle nerozpoznala.
Pokud jde o můj osobní názor na postižení toho chlapečka - je podle mě velmi těžké. Neváhala bych nad dítětem s rozštěpem patra. Myslím si, že bych porodila i dítě bez ruky, ale znám maminku, která se v tomto případě rozhodla jinak. Opravdu nevím, jak bych se asi zachovala v případě oné zakladatelky diskuze, protože to postižení je opravdu velmi vážné. Popravdě, asi bych se nakonec rozhodla stejně jako ona.
Ještě jednou - ráda se zapojím do akademické diskuze, ale myslím si, že pod příběhem Lacenky pro ni rozhodně nebylo to správné místo.
Předchozí