| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Míšo,já si pobrečím,když jsem sama,když přijde domů,je vše ok,je to jak by se nic nedělo.Myslím,že kdybych s ním o tom mluvila,byla bych klidná a on zmatený,jak to že to vím.Ale jak píšeš,mrzí mě,že jsem se o tom dozvěděla.
Kámoška mi radila,(mluvila s psychologem),že mu to říkat nemám.Je to prý zbytečný,udělal mi to vlastně po druhé a udělá to zase.Taky si myslím,že nechce rozbíjet rodinu a svým způsobem mě má rád.Jenomže mě štve,že není vůbec doma.Má vytyčený 1 den o víkendu,kdy je doma,jinak je pořád pryč a já vím,že je s ní.Takže jsem s dětskama pořád sama,navíc mi nedává moc peněz a ochuzuje rodinu,když si s ní chodí na večeře apod.Dokonce vím,že s ní ztrávil víkend někde mimo domov a užívali si.Je to hnus.Pak přijde dom a tváří se,že jsme mu chyběli.
Já jsem pitomá a pořád ho miluju,nechci zatím rozbíjet rodinu a zkusím vyčkat.Začnu na sebe víc dbát,chodit do společnosti,uvidím,co se stane.Když nic,požádám o rozvod.Nebudu hrát druhé housle.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.