| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Gynekologicko-porodnická klinika, 1. LF UK a Fakultní nemocnice Na Bulovce

Rodila jsem v červenci na "klasické" Bulovce, i když mě některé moje kamarádky trochu odrazovali, že jsou i lepší porodnice. A ani předchozí příspěvky zde v této rubrice nejsou všechny kladné. Ale já jsem byla spokojená! Sestřičky na porodním sále byly velmi milé, příjemné a ochotné. Pan doktor také - měl rozumný přístup, při příjmu mi vše vysvětlil, co mě čeká. Klystýr ani holení jsem neodmítla - spíš naopak, myslím si, že obojí se dá v pohodě přežít a usnadní to příchod miminka na svět. Část doby před porodem jsem strávila ve sprše na míči, což uleví porodním bolestem. Prostředí porodnice mi připadalo celkem "normální" - odpovídající. Rodila jsem klasicky na zádech - myslím, že v tom posledním stádiu už je jedno, v jaké poloze se rodí, ale hlavně, aby to už bylo. Narodil se mi krásný a zdravý kluk - měla bych napsat spíše narodil se nám, protože manžel byl u porodu se mnou. Odstřihl si prcka do života! Po porodu jsme i s malým zůstali ještě asi hodinu a půl na porodním sále. Té noci jsme rodily čtyři (všem se narodily kluci!) a i ostatní byly spokojené jak s lékařem, tak i se sestřičkami. Pokoje jsou po třech, a když se tam ráno nastěhovala i miminka, pravda, moc místa už tam nezbylo. Sestřičky tady byly "průměrně" až velmi příjemné a ochotné. S kojením se tu opravdu příliš velká věda nedělá - dvě minuty školení a letáček k tomu. Ale pokud není problém (a ten jsem třeba já neměla), tak to vlastně stačí. Spoluležící na pokoji trochu problém s miminkem měla, a sestřičky z novorozeneckého, pokud vím, se snažili docela pomáhat. Na jídle je vidět, že zdravotnictví opravdu nemá peněz nazbyt, ale vždy se to dalo sníst. Návštěvy ve vymezeném čase (od 15.00 so 18.00) považuji za rozumné - ve zbylém čase "je klid" (na miminko a na odpočinek). A i když nějaké ty „mouchy“ se najdou všude, odcházela jsem z porodnice s dobrým pocitem. Myslím si, že ono také trochu záleží na přístupu nás, pacientů. Chtěla bych ještě jednou touto cestou poděkovat všem lékařům, lékařkám i sestřičkám, které se tu o mě a o miminko starali.
Martina Jelínková

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.