Přidat názor k anketě manželce
Promin, ale me neni moc jasne, jak chces zaridit, abys mohla vzdycky kojit doma.
Pocitej se mnou:
Interval mezi kojenim je 2-3 hodiny, podle stari, konstituce a zravosti ditete. Kojeni trva tak 20 minut, u nekoho mene, u nekoho dele. Pak odrihnuti, nekomu to trva i 10 minut. Pri kojeni se miminko casto pokaka, prebaleni dalsich 10 minut. Neni vzdycky 30 stupnu nad nulou, takze ted miminko prioblekneme, aby mohlo ven - rekneme, ze jsme sikovne, takze 10 minut. Predpokladam, ze maminka je desne prozirava, takze sama se oblekla a kocarek pripravila predem, ted se jen obuje a vezme kabat. Vymanevrovat s kocarkem pred dum - treba mame vytah, takze 5 minut. To mame 55 minut z onoho 2-3 hodinoveho intervalu spotrebovanych. Zbyva jedna, nanejvys dve hodiny. Behem te doby je nutne dojet tam, kam se jede (obchod, park, urad,...) a zpatky a hlavne vyridit ucel vychazky - nakup, pochuzku. Do parku obvykle nejezdi matka kvuli sobe, ale aby bylo dite na cerstvem vzduchu. Chces snad kvuli tomu, abys nemusela kojit na verejnosti, drzet dite stale doma? A co kdyz ma nekdo i starsi dite, ktere si potrebuje pohrat na pisku?
Ale jestli vis, jak na to, porad. Kojit na verejnosti mi sice nevadi, ale casu mam porad nejak malo a jakykoli figl na jeho lepsi vyuziti vitam.
Předchozí