| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Gynekologicko-porodnická klinika, 1. LF UK a Fakultní nemocnice Na Bulovce

I já se přidám k tomuto tématu. Plně souhlasím s tím, že rodit na Bulovce opravdu není nic "nepříjemného". Jsem sice 2,5 roku po prvním porodu na Bulovce a na jaře se chystám na další a bude zase na Bulovce. Péče na porodním sálu a před porodem byla opravdu podle mě velice příjemná i když tam byl docela šrumec. S názorem, že Bulovka je spíše pro druhorodičky souhlasím, protože stejně tak i já mám špatnou zkušenost s péčí na novorozeneckém oddělení. Byla jsem na nadstandardním pokoji v 5.patře, kde se o mě skoro nikdo nezajímal. Nikdo mi nevysvětlil, jak často mám miminko přikládat a hlavně, že je docela dobré si ho před kojením i po kojení zvážit. Samozdřejmě, že jsem si o kojení něco přečetla,ale asi vzhledem k tomu všemu na to člověk tak nějak pozapomene a čeká na pomocnou ruku, která nepřišla. S kojením jsem ze začátku měla velké problémy, malý mi dokonce ubral tolik, že akorát co mi sestričky dokázaly říct, že mi začly vyhrožovat, že mu dají infuze, když nesaje.No v ten stejný den při kontrole dětskou lékařkou mu strhly pupeční šňůru takovým způsobem, že mu najednou začala z pupíku téct krev a ony si ho rychle zpakovaly a řekly, až si pro něj příjdu za 15 minut. Asi každá maminka ví co to pro mě 2 dny po porodu znamenalo. Přišly slzy a taková beznaděj. Nakonec jsem syna kojila 1,25 roku a to né díky tomu, že by mě to naučily sestry na Bulovce (od toho tam jsou), ale jenom díky tomu, že jsem to strašně chtěla a věděla, že je to pro něj to nejlepší. Bylo to pro mě sice trochu strachující, protože jsem si pořád nebyla jistá, že to všechno dělám dobře,ale při každé návštěvě dětské lékařky jsem si trochu ulevila, protože mě pokaždé pochválila a řekla, že všechno je tak jak má být.
Je škoda, že se toto asi na Bulovce nezměnilo a na jaře mě pravděpodobně bude čekat stejná zkušenost. Vzhledem k tomu, že mám nemocnici Bulovka 400 metrů od domu a můj první porod proběhl během 2 hodin na "hekárně" a 30min na porodním sále,tak tam budu rodit znovu. Chtěla bych poděkovat porodnímu personálu, že vytváří opravdu příjemné prostředí a to nejenom v CAPu,ale i na obyčejném porodním sále a zároveň i vzkázat sestrám na novorozeneckém oddělení, že by se měly trochu nad sebou zamyslet, protože ony jsou ty, které té mamince nejvíc v začátku pomůžou a dodají odvahu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.