Niko, myslím, že kalhotkové plínky ti tam prostě schnout nebudou - měla jsem tots bambusky i rainbow v řecku a prostě to neschlo.
Na tvém místě bych volila zavazovačky disana (nebo popo) a do nich čtvercovky a/nebo vkládačky od haipa-daipa. Pokud nesneseš nevyžehlené čtvercovky, vezmi bambusové čtvercovky od kikko, ty jsou i po vyprání ve tvrdé vodě jemné, stejně jako vyžehlené (nejsou po uschnutí prknoidní, jako bavlněné). Jako supersavé bych vzala pár babyidea bamboohour nudlí (4-6 ks bych vzala já). Na zavazovačky u novorozence nemusíš dávat svrchňáky.
Ta vlněná vložka je super nápad, používala jsem to přes vázačky i kalhotovky u svých letních miminek. Nebo to můžeš dát jakoby dovnitř zavazovačky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.