Rodila jsem tam 2005, 2007 a 2009. Byla jsem spokojená. Neměla jsem žádné speciální přání, polohu jsem si určila sama, akorát jsem odmítla při monitoru sedět, tak jsem neseděla. Jedinou výhradu, nevím jestli oprávněnou, mám k vyvolání porodu těsně před termínem (2-3 dny) kvůli těhotenské cukrovce, kompenzované inzulínem (u 2. porodu, u 3. to dítko vyřešilo samo cca 4 hodiny před nástupem na vyvolání :)) Na Obilňáku mně ovšem strašili vyvoláním už v 38. týdnu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.