Ahoj všichni.Vidím,že jste některé na tom tak jak já před 3 měsíci,kdy jsem hledala na netu nějakou zajímavou a hlavně účinou dietu,která by mi pohla shodit ty kila co mě tížily po porodu 3 dětí.Našla jsem si odkaz na hubnutí zdravě a hned mi vyjelo několik nabídek.Oslovila mě však jenom jedna,kterou jsem začala používat.Dnes mám o 7kg méně ,cítím se skvěle a hodně mi to pomohlo i u mé 1rok a 10měsíců staré dceři,která se od narození trápila exémem.Nyní je bez lékú a mastiček.Začali to používat i lidé v mém okolí,kteří měli nějký ten zdravotní problém nebo chtěli zredukovat váhu a doposud nemám žádné negativní zprávy,že by to někomu nefungovalo.Jedná se o přírodní věci a nemusíte se u toho mořit hladem nebo dřít tolik sportem.Pokud by jste měli zájem tak mě kontaktujte na emailu LHodonska@seznam.cz a já Vám o tom povím víc.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.