Moje babička na RS zemřela ve 46 letech- samozřejmě nezemřela přímo na RS, ale byla už na vozíku a pak dostala embolku. Já jsem ji vlastně nepoznala, umřela v r. 1975 (byly mi 2 roky). Měla 3 dcera- nyní 61 (moje mamka), 60 a 54 let (tety), všechny OK. Všechny 2 děti (tzn celkem 6)- my všichni (věkový rozptyl 27-41 let) též zatím OK. Samozřejmě, projevit se to může kdykoliv. Dnes už ale medicína trochu jinde než v 70 letech kdy na to umřela babička. Od známé dostala kamarádka RS v 35 letech.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.