Osobo, dceru (první mé dítko) jsem nosila nejdříve v kolíbce a pak teprv (když začala být těžká) v křízi. Nosila jsem jí co to šlo. Byla jsem po císaři, tak jsem se ze začátku i šetřila, ale pokud jsem nenosila, tak jsem jí měla u sebe. První 3 měsíce trávila minimum času sama v postýlce. Vždy jsem jí tam uložila na noc a při prvním probuzení jsem jí brala k sobě.
Ale jak už tu někdo napsal, je potřeba vše přizpůsobit tobě a dítku. Pokud budete oba spokojení, tak je jedno jak a co děláte
Majo, pro mě je kočár zcela k ničemu. Bydlíme na vsi a jediné slušné cesty jsou silnice (a to ještě ne všechny). Když jdem na prochajdu, tak malá kus ujde a pak chce vzít. I když jsem měla sebou kočár, tak po chvíli chtěl ke mě. A pokud se jedná o vodění psů, tak mám dva veliké miláčky (40 a 50 kg)
A když jsme měli kočár, tak jsem jim furt pletly tlapy pod kola, strhávali mi kočár k jedné straně,... A když k tomu přičtu polní cestu, kde se dá sotva projít nebo je deětěm rozblácená na tolik, že se během chvilky obalí kolečka od bláta....
Nikdo mě nepřesvědší o tom, že je kočár lepší
A co se týče obecně nošení starších dítek, tak si myslím, že pokud už kus cesty dítě ujde, tak pokud mám šátek či nosítko, tak nemusím sebou vláčet kus cesty zbytečně prázdný kočár.