| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Pro takhle těžké dítko už bych vyměnila elastik za pevný šátek, popř. ho do elastiku vázala na záda do úvazu dvojtý hammock, který byl speciálně pro elastiky vymyšlený a je fakt dost pohodlný. :-) Samozřejmě se to dá vázat i na břicho, ale prvotně je to úvaz na záda. :-)

K délce a frekvenci nošení - nosím denně, klidně i několik hodin v kuse, samozřejmostí je přestávka na jídlo a přebalení, pokud jdeme cíleně na hřiště nebo do dětského koutku, tak je jasné, že tam dítko ze šátku vyndám. :-)
Jako většina maminek používá kočár, já mám šátek. Navíc mi nošení na těle přijde přirozené, tělesný kontakt a možnost okamžité reakce na potřeby dítěte je k nezaplacení. Nosila jsem svoje dítě devět měsíců, nevím, proč bych to najednou měla změnit a odložit ho do kočárku, kde bude ležet úplně samo, kde neuslyší moje srdce, neucítí můj dech.. ~l~

A proč se nosí i děti dvou a více leté? Protože když nosíš, tak se toho nechceš jen tak vzdát. ~y~
Denně potkávám maminky, které nesou dítě v náručí a tlačí prázdný kočár. V takové chvíli si říkám, že jsem ráda, že ten šátek mám, neb tohle mě nikdy nepotká. ~;)

Věci nosím v batohu na zádech a velmi často tam skládám nákup. Asi to není tak pohodlné jako naložit to do košíku pod kočárem, ale mě zátěž nevadí, jsem zvyklá z puťáků. :-)

Co se týče tělesné konstituce, tak nosit můžou i hubené ženy, já jsem toho příkladem. :) Při "výšce" 160cm mám 46kg, když mám dítě uvázané na břiše, tak nejsem pomalu vidět ~t~ , ale o tomhle to není, nosit zvládne každá. ~;)

Omlouvám se za takový elaborát, ale snažila jsem se reagovat na vše, co jste tady probíraly.. ~f~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.