| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ufff, tak jsem dočetla. Po přečtení Konceptu Kontinua je třeba si hlavně uvědomit, že nejsme indiánky. Nemáme jejich zkušenosti, jejich fyzickou kondici a jejich, teď nevím jak bych to nazvala.....když vyjdou před dům tak vidí jak všechny ženy nosí, já když vyjdu tak vidím jak všechny ženy vozí~t~.
První 3 týdny byly ve znamení hledání úvazu, nosila jsem často v náručí, ale to brzy přestalo vyhovovat mě i miminku. Po třech týdnech jsem zavrhla kolíbku a začala nosit na stojáka v kříži s kapsou uvnitř. Nosila jsem cca 10 denně. Trvalo nějakou dobu než jsem byla schopná tak všechno dělat a pohybovat se normálně. Postupně se doba nošení zkracovala, kolem 3 m to bylo cca 6 hod. denně. Po 3 m přišla krize v podobě ubrečeného miminka, která trvala do 6 m. Mezi tím jsem začala používat Ergo na záda. Teď je klukovi 7 m, nosím vpředu v šátku a v zadu v Ergu. Stále kolem 5-6 hod. denně. Dohodli jsme se s mužem, že dáme mimi do kočárku až bude sedět. Mám dojem, že to pro mě ale bude velmi bolestné, zvykla jsem si na to, že ho mám venku u sebe a taky na určitou svobodu bez kočáru. Takže nevím nevím.....~d~
Add bolesti těla
- v tomto je dobře uvázaný šátek lepší než Ergo, ale ani to není špatné
- záda mě bolely prvních několik dní po porodu, pak jsem zpozorovala, že vystrkuju zadek a hrbím se
- záda mě už nebolí, ale přiznávám, že cítím kolena~;((

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.