Jsem teď v 19. týdnu těhotenství, předminulé úterý mi brali plodovou vodu. Je mi 43 let, mám dvě, už dospělé děti, ale tohle malé bych ještě moc chtěla. Zatím probíhá vše v pořádku, jenom stále ještě neznám výsledky amnio... Za týden jdu na ultrazvuk, snad i s manželem, je to hrůza čekat, jak dopadnou výsledky odběru. Doufám, že budou OK, ale u mne je riziko poškození 1:40. Podle statistik. Hanča
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.