Vrchlabi je sice dal,ale ja jsem z HK a ve Vrchlabi jsem rodila presne pred rokem.Bylo to tak uzasne,ze si vubec nestezuju,ze jsem si musela za porodem dojet.Pokud rodicka vyjede hned pri prvnich bolestech,tak to bezproblemu stihne.Vzdyt tam jezdi maminky az z PRAHY!No a nebo je dalsi moznost.S porodnici spolupracuji penziony,ktere davaji maminkam cekatelkam slevu na ubytovani.Takze se do Vrchlabi muzete premistit treba tyden do predu a uzit si jeste hezkou dovolenou:o)Kontakty na penziony vam daji v porodnici.A muzete tam chodit i na kontroly.Opravdu Vrchlabskou porodnici doporucuji(me se nejvice libilo,ze manzel se mnou mohl zustat na pokoji ubytovany celou dobu hospitalizace-pet dni,takze jsem vubec nebyla sama).Ale pokud se vam nechce az tak daleko, volila bych radsi Hradeckou porodnici pred Pardubicemi.Je zde sice vice rodicek,ale ted je porodnice predelana a maji tri porodni saly a mnozstvi pokoju.JAk jednoluzaku tak dvouluzaku.Jsou nadherne a i pristup k porodu je lepsi nez v Pardubicich.Pokud je porod bezproblemu,snazi se k nemu pristupovat co nejprirozeneji a snazi se splnit vse co si prejete...
Předchozí